Beltamin


BELtamin

HAAR, HUID & NAGELS

Glanzend haar, een gezonde huid en sterke nagels. U krijgt het met de speciaal samengestelde vitaminen van BELtamin. De formule draagt bij aan de natuurlijke productie en herstel van deze drie. De basis van het product ondersteunt een goede bloeddoorstroming en transport van voedingsstoffen naar verschillende gebieden in het lichaam. Schoonheid zit in een klein flesje.

Beschrijving van het product

BELtamin is een krachtig haar-, nagel- en huid verzorgend supplement, met heerlijke sinaasappelsmaak. BELtamin zit boordevol met klinisch bewezen ingrediënten die speciaal ontworpen zijn voor sterker, langer en dikker haar, inclusief hyaluronzuur, collageen en MSM.

Onze gepatenteerde mix van vitaminen, mineralen en kruiden plus een krachtig super antioxidant complex bevordert synergetisch de bestaande haargroei en verhoogt de follikelsterkte zodat u het mooie, gezonde haar, nagels en huid krijgt die u wenst.

Net toen u dacht dat het niet beter kon, hebben we bij BELtamin  nog meer prachtige ingrediënten toegevoegd om u zo te stimuleren op uw weg naar gezond haar, nagels en huid!

Onze klanten blijven er enthousiast over, omdat het echt werkt. De professionals van ons beauty team hebben zich volledig ingezet om van dit product het beste schoonheidssupplement op de markt te maken.

BELtamin Haar, Huid & Nagels 500ml

Een flacon van 500ml van deze schoonheidsvoedingstoffen biedt u een voorraad voor 33 dagen als u dagelijks 15ml verbruikt .

BEWEZEN RESULTATEN

BELtamin is getest in het laboratorium en wordt ondersteund door de voedingswetenschap. Hair, Skin & Nails bevat hand geplukte ingrediënten die in overeenstemming zijn met de EU-normen en garandeert u een krachtige / rijke op bewijzen gebaseerde formule / mix / product.

Haar, Huid & Nagels bevat een zeer effectieve en aantrekkelijke , op bewijzen gebaseerde formule aan .

Het product ondersteunt:

– De haargroei

– sterke nagels

– de algehele gezondheid van de huid

– anti-veroudering

– vermindering van rimpels

–   verhoging van de hydratatie en gladheid van de huid

–     de elasticiteit van de huid

–     vermindering van vermoeidheid en moeheid

–    de  gezondheid van het haar

–     bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress

500 mg MSM!!!

MSM staat voor MethylSulfonylMethane en is een organische zwavel; een natuurlijke vorm van zwavel die in alle levende organismen; mens dier en plant voorkomt. Deze zwavel is het derde meest voorkomende mineraal in ons lichaam. Wij hebben deze extra zwavel nodig omdat moderne productie en bereidingswijzen de zwavel uit ons dieet verwijdert. Het is algemeen bekend dat MSM pijn bestrijdend werkt bij chronische aandoeningen zoals Artrose, Artritis, Reuma, allergieën enz. MSM heeft geen negatieve bijwerkingen, alleen goede; minder pijn, meer energie, een zachtere huid en  lichaamscellen, sterkere nagels en gezonder haar. MSM is even veilig als schoon drinkwater en 7 keer veiliger dan huishoud zout.

Hydrolyzed collageen:

Wat betekent hydrolysaat? Dit verwijst naar een proces, hydrolyseren, waarbij het collageen door toevoeging van water wordt opgesplitst in aminozuren. Het is erg belangrijk dat dit gebeurt, want zo kan het eiwit beter worden opgenomen door je lichaam. Dit maakt ons product ideaal voor het beter laten functioneren van je botten, spieren en het verbetert ook de huid.

Daarnaast zit er ook vitamine C, vitamine D3 en collageen in. We weten allemaal dat collageen ervoor zorgt dat de huid elastisch blijft waardoor het de fijne lijntjes in het gezicht verzacht en de rimpels verminderd . Vitamine D is dan weer goed voor de botten. Daarom hebben we voor Hydrolyzed Colagen gekozen.

Vitamine C en collageen dragen bij aan de normale werking van het kraakbeen, de huid en de botten en vitamine D draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van de botten en spieren.

hyaluronzuur is de belangrijkste huideigen ‘vulstof’ en helpt het de huid ‘kreukvrij’ te houden. Hyaluronzuur versterkt ook de huidbarrière (de buitenste huidlagen). Een huid met een gezonde huidbarrière voelt zachter, gladder en voller aan en ziet er jonger uit.

Biotine (vitamine B7) heb je nodig om energie uit voedsel eten vrij te maken. Verder speelt biotine een rol bij de vorming van vetzuren. Biotine draagt ook bij aan het behoud van een normale huid en normaal haar, en een normale werking van het zenuwstelsel.

Biotine zou de haarstructuur versterken en daardoor dus ook de haargroei stimuleren. Na enkele weken is het verschil al zichtbaar

Het co-enzym Q10, kort: Q10,is een vetoplosbare, vitamine-achtige stof die in alle menselijke en dierlijke cellen voorkomt. De belangrijkste functie van co-enzymQ10 is die van cofactor voor verschillende belangrijke omzettingsstappen in de energieproductie (ATP-productie) in de cel.Antioxidant.

Q10 speelt ook een belangrijke rol in de energieproductie van de cellen en is een antioxidant. Dat is een stof die oxidatie tegengaat en dus de vorming van vrije radicalen in ons lichaam. Vrije radicalen zijn agressieve, schadelijke stoffen die bijvoorbeeld tot kanker kunnen leiden.

Aloë Vera staat erom bekend dat het wonderen voor je haar doet – zo heeft het een vocht inbrengende werking, laat het je haar glanzen en kan het haarverlies en roos voorkomen. Het is verzachtend, rijk aan vitaminen, vochtregulerend en ondersteunt het herstellend vermogen van de (hoofd)huid.

Papaya

Collageen draagt bij aan de structuur van je huid, nagels, botten en je haar. Je lichaam maakt collageen door bepaalde aminozuren te combineren. Meestal zitten die in voedingsmiddelen zoals rundvlees, kip, vis, bonen, eieren en zuivelproducten. Maar je lichaam heeft voor dit proces ook vitamine C nodig. En laat de papaya nu rijk zijn aan vitamine C. Daarnaast zit er in een papaya ook veel kalium en een gebrek aan kalium resulteert in haaruitval.

Grapefruit helpt onder andere bij gewichtsverlies én versterkt het immuunsysteem. Deze vrucht bevat daarnaast zoveel goede stoffen dat het een plaatsje verdient in de top van dé superfoods: dit zijn natuurlijke voedingsmiddelen met een grote dosis vitaminen en antioxidanten.

Koper ondersteunt een normale pigmentatie van de huid en het haar en draagt tevens bij tot het behoud van een normaal bindweefsel.

Groene thee is een krachtige antioxidant die de conditie van de huid ondersteunt, en de zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert.

Daar stoppen we niet!  Het robuuste mineraal zink, bekend om zijn invloedrijke bevordering van cel reproductie en weefselgroei, helpt bij het bevorderen van sterker haar en het voorkomen van haaruitval.

Ingrediënten per 15 ml:

Zuiver multi-gefilterd Zweeds water voor de beste opname van vitaminen, nutriënten en gehydroliseerd collageen; bevat de aminozuren L-glycine, L-proline, L-alanine, L-hydroxyproline, L-glutaminezuur, L-arginine, L-asparaginezuur, L-serine, L-lysine, L-leucine, L-valine, L-threonine, L-fenylalanine, L-isoleucine, L-hydroxylysine, L-methionine, L-histidine, L-tyrosine, L-cysteïne, fructose, saccharose, methylsulfonylmethaan, calciumgluconaat, ascorbinezuur, magnesiumgluconaat, smaak (natuurlijke sinaasappel), concerveringsmidel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), xanthaan gom, zinkgluconaat, dl-alpha tocopherylacetaat, pantotheenzuur, niacine, organische silica, choline l-bitartraat, thiaminemononitraat, riboflavine, pyridoxine hcl, hyaluronzuur, koppergluconaat, aminobenzoëzuur, cholecalciferol, biotine, retinylpalmitaat, ubiquinol CoQ10, equisetum arvense, foliumzuur, aloe vera, groene thee extract, druivenpitten extract, citroenzuur, beta caroteen, cobalamine, stevia (steviolglycosiden), 100% natuurlijke smaak, natuurlijke kleur.

Voordelen en kenmerken:

* 1.000 mg collageen per portie van 15 ml

* Collageen type 1 en 3

* Een combinatie van collageen, vitamines en mineralen biedt maximale ondersteuning voor het behoud van gezond, sterk haar, huid en nagels

* Biotine (vitamine B7) helpt de haargroei te stimuleren door de haardikte te verbeteren, het versterkt ook de nagels

* Ascorbinezuur (vitamine C) egaliseert de teint en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels

Aanbevolen gebruik:

BELtamin is een Super Antioxidant Advanced Vitamin,  geschikt voor alle haartypen

– 1 maal per dag, s ’morgens 15ml drinken . Het resultaat is al zichtbaar na 28 dagen

– een kuur van 3 maanden. (minimum 2 keer per jaar om zo jou lichaam een boost te geven)

Raadpleeg altijd uw arts of zorgverlener voordat u met een voedingssupplement begint, vooral als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

DISCLAIMER:

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration.  Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.  Individuele resultaten kunnen variëren.

Geen onderdeel van een categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *